Baraj dizisi 32. yeni bölüm fragmanında olay sahne! Baraj 32. yeni bölümde gerilim artıyor

Baraj dizisi 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın biran olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Baraj dizisi 32. yeni bölüm fragmanında olayların ardı arkası kesilmiyor. İşte Baraj dizisi 32. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

Baraj dizisi 32. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Baraj dizisi 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk, gerilim ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Baraj dizisi 32. yeni bölümde neler olacak?

BARAJ 32. BÖLÜM FRAGMANI


BARAJ 31. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nehir, Nazım'a hamile olduğunu söylemiştir fakat yalanın ortaya çıkmaması ve Nazım'ı yeniden kaybetmemek için eski dolandırıcılık günlerine geri gitmesi gerekecektir. Bahar hem Nehir'in hamile olduğunu, hem de aslında hamile olmadığını öğrenmesi üzerine bir de beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

Meryem'i hala gömememiş olan Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem'in cansız bedeninin canlı olduğuna daha ne kadar ikna edebileceklerdir? Ve onu Halit'ten daha ne kadar saklayabileceklerdir?