Baraj dizisi 26.yeni bölüm fragman görüntüleri izle! Baraj oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir

Baraj 25. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. FOX TV'de her salı akşamı yayınlanan Baraj dizisi son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Baraj 26. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Dizinin son bölümünde neler yaşandı?

Baraj dizisi 25.son bölümü ile ekrana geldi. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizinin son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Dizi severler için Baraj dizisi 26. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananları bu haberimizde ele aldık.

BARAJ 26. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Baraj dizisi 26. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

BARAJ DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

BARAJ 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Nehir, Nazım’a Mert’in onun oğlu olduğunu söylemiştir fakat Nazım’ın gerçekleri kabullenmesi ve geçmişte uğradığı haksızlıkları affetmesi kolay olmayacaktır.

Gerçekler ortaya çıktıktan sonra Nazım’ı Nehir’e kaybetmekten korkan Bahar ise olayların gidişatını kendi eline almaya karar verir.

BARAJ DİZİSİ KONUSU

Baraj dizisinde Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir.

Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir.

Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır...