Baraj 39. bölüm izleme linki: Baraj final bölümü izle tek parça!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinin ekran macerası son buldu. Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün paylaştığı Baraj 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanan 39. bölümü ile ekranlara veda etti. Salı akşamları Fox Tv'de yayınlanan dizininin yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat'ın otururken senaryosunu Hasan Tolga Pulat ele alıyor. Baraj 39. final bölümü izleme linki burada...

Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün paylaştığı Baraj final bölümü ile izleyici karşısına çıktı. İlk bölümünden bu yana büyük bir heyecanla takip edilen Baraj 39. bölümü ile ekranlara veda etti. Dizinin 39. bölümünde Tarık, Nehir'i ne olursa olsun elde edebilmek için artık her şeyi göze almıştır. Baraj 39. final bölümü izleme linki ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BARAJ 39. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Nazım'ın suçsuzluğunu kanıtlayabilmesi Bahar'ın iki dudağının arasındadır ama Bahar'ın sonsuza dek sessiz kalması için her şeyi yapabilecek birileri vardır. Tarık, Nehir'i ne olursa olsun elde edebilmek için artık her şeyi göze almıştır. Tarık tarafından kandırıldığını anlayan Zahra ise intikamını almak için gözlerini karartır.

Nazım özgürlüğünü kazanabilecek, Nehir ve Nazım sonunda mutlu sonlarına kavuşabilecekler midir?

BARAJ 39. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI

Feyyaz Duman – Nazım

Biran Damla Yılmaz – Nehir

Burak Yörük – Tarık

Sumru Yuvrucuk – Zerrin

İman Casablanca - Zahra