Baraj son bölüm izle tek parça, kesintisiz! Baraj 32. bölüm full izle!

Baraj 32. bölümü izleyenlerin yakından takip ettiği konulardan oldu. Dizi her salı Fox Tv'de yeni bölümü ile ekrana geliyor. Baraj 32. bölümde Nazım, yalanlara daha fazla dayanamıyor ve Mert'i de alıp uzaklaşıyor. Nehir, her şeyi dürüstçe Nazım'a açıklamak istese de ona kurulan tuzak işleri hiç istenilmeyen boyutlara getirecek. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk yer aldığı Baraj 32. bölümü izlemek için detaylar sizlerle...

Baraj 32. bölümü ile seyircileri ekran başına kilitledi. Fox Tv'de yayınlanan yapımın oyuncu kadrosunda; Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. Baraj 32. bölümde bu hafta Nehir ve Bahar'ın yalanlarına dayanamayan Nazım, oğlu Mert'i de alarak ortamdan uzaklaşıyor. Haberimizin içerisinden Baraj 32. bölüm full izleme linkine ulaşabilirsiniz.

BARAJ 32. BÖLÜMÜ FULL İZLE

BARAJ 32. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nehir ve Bahar'ın yalanlarına daha fazla tahammül edemeyen Nazım, Mert'i de alıp herkesten uzaklaşır. Nehir, Nazım'ı bulup onunla dürüstçe konuşmak istese de Azra'nın onu durdurmak için çok tehlikeli bir planı vardır.

Tam Halit'ten kurtulduklarını sandıklarında Halit'in annesinin gelmesi Tarık, Zahra ve İbrahim'i iyice köşeye sıkıştırır.

BARAJ KONUSU NEDİR?

"Nazım'ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir'le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır" şeklinde özetlenebilir.

BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Feyyaz Duman – Nazım

Biran Damla Yılmaz – Nehir

Burak Yörük – Tarık

Sumru Yuvrucuk – Zerrin

İman Casablanca - Zahra

Hekimoğlu 42. bölüm full izle! Hekimoğlu son bölüm izle tek parça!