Baraj yeni bölümde gerilim devam ediyor! Baraj 31. yeni bölüm fragmanında olay sahne!

Baraj 31.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını MEDYAPIM ve No:9 Productions'ın, senaryosunu Hasan Tolga Pulat'ın, yönetmenliğini ise Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Baraj 31. yeni bölümü izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Baraj dizisi 31. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

Baraj dizisinin 31. yeni bölüm fragmanı seyircisiyle buluştu. Salı akşamları FOX TV'de ekrana gelen Baraj 31. yeni bölümünde olayların perde arkası aralanıyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Baraj dizisi 31. yeni bölüm fragmanı şimdiden heyecan uyandırdı.

Kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Iman Casablanca ve usta oyuncu Sumru Yavrucuk'un yanı sıra Nezaket Erden, İhsan İlhan, Batuhan Yüzgüleç gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran "Baraj", heyecan verici yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

BARAJ 31. BÖLÜM FRAGMANI


BARAJ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Bahar, annesinin ölümünden sonra Nehir'i Nazım'dan uzaklaştırsa da Nehir, Tarık'ı kullanarak Nazım'ı kıskandırmayı ve Nazım'ın ona gelmesini planlar.

Barajdan eski bir yüzün hayatlarına aniden girmesi ise herkesi altüst edecektir...