Baraj 31. son bölüm kesintisiz izle! Baraj 31. bölüm tek parça izle!

Fox TV'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Baraj dün akşam 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk'un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde; Nehir ile Nazım'ın nikahtan önce birlikte olmaları Bahar'ı şoke ediyor... O anlarda Nazım'ın kaçamak tavırları, Nehir'in alaycı üslubuyla eğlenceli anlar da yaşanacak.

Salı akşamlarının fenomen dizisi Baraj'da dün akşam şaşırtıcı olaylar ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Nehir, Nazım'a hamile olduğunu söylemiştir fakat yalanın ortaya çıkmaması ve Nazım'ı yeniden kaybetmemek için eski dolandırıcılık günlerine geri gitmesi gerekecektir. Baraj 31. bölüm tek parça izleme linki haberimizde...

BARAJ 31. BÖLÜM İZLE!


BARAJ 31. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nehir, Nazım'a hamile olduğunu söylemiştir fakat yalanın ortaya çıkmaması ve Nazım'ı yeniden kaybetmemek için eski dolandırıcılık günlerine geri gitmesi gerekecektir.

Bahar hem Nehir'in hamile olduğunu, hem de aslında hamile olmadığını öğrenmesi üzerine bir de beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

Meryem'i hala gömememiş olan Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem'in cansız bedeninin canlı olduğuna daha ne kadar ikna edebileceklerdir? Ve onu Halit'ten daha ne kadar saklayabileceklerdir?

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

"Nazım'ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir'le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır" şeklinde özetlenebilir.

BARAJ HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Baraj dizisi Safa Önal'ın Baraj kitabından uyarlamadır. Baraj filminin 1977 yılında Safa Önal'ın kitabından uyarlandığı belirtilmişti. Baraj dizisi ise bu filmden uyarlamadır.

BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Feyyaz Duman – Nazım

Biran Damla Yılmaz – Nehir

Burak Yörük – Tarık

Sumru Yuvrucuk – Zerrin

İman Casablanca - Zahra

Masumlar Apartmanı 26. bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı 26. son bölüm full izle!