Baraj yeni bölümde neler olacak? Baraj 30.yeni bölüm fragmanı yayında!

Baraj 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'nin sevilen yapımlarından Baraj 30. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 9 Mart tarihinde yayınlanacak olan Baraj dizisinin 30. bölümü için heyecan dorukta. Peki Baraj 30. bölümde neler olacak?

Baraj 30.yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Heyecanla beklenen Baraj 30.bölüm fragmanı ile birlikte dizide yaşananlara ilişkin ipuçları belli olmuş oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Baraj 30.yeni bölüm fragmanı haberimizde.

BARAJ 30. BÖLÜM FRAGMANI


BARAJ DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Bahar, sonunda zorla da olsa Mert'i Nehir'den almayı başarır, fakat sebep olduğu travma hem onun hem de Nazım'ın büyük bir suçluluk hissetmesine sebep olur. Nazım'ın vicdan azabı onun yine Nehir ile yakınlaşmasını sağlasa da bu yakınlık Bahar'ın müjdeli haberi ile son mu bulacaktır?

Tarık, Zahra ve İbrahim ise hala yakalanmadan Meryem'in cesedinden kurtulmaya çalışmaktadırlar...

BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI

Feyyaz Duman – Nazım

Biran Damla Yılmaz – Nehir

Burak Yörük – Tarık

Sumru Yuvrucuk – Zerrin

İman Casablanca - Zahra

Baraj dizisi hangi kitaptan uyarlama?

Baraj dizisi Safa Önal'ın Baraj kitabından uyarlamadır. Baraj filminin 1977 yılında Safa Önal'ın kitabından uyarlandığı belirtilmişti. Baraj dizisi ise bu filmden uyarlamadır.

SAFA ÖNAL BARAJ KİTAP ÖZETİ

Baraj inşaatında çalışan Nazım ile genelev güzeli Aysel, gönül postasıyla mektuplaşmaya başlar. Bu mektuplaşmadan doğan aşk beklenmedik maceralara yol açar.