Baraj 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baraj 28. son bölümde neler oldu?

Fox Tv ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden bu yana büyük beğeni toplayan Baraj dizisi salı akşamları izleyiciyle buluşuyor. 23 Şubat Salı akşamı 28. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Baraj dizisinde Nehir, Mert'i kaybetmenin eşiğindedir fakat Mert'ten ayrılmaya niyeti yoktur. Bunun için gerekirse karşısına Bahar'ı, yasayı ve hatta Nazım'ı bile almaya razıdır. Peki, Baraj 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj 29. bölüm fragmanı gelecek bölümde neler olacağına dair ipuçları verecek. Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün paylaştığı Baraj 23 Şubat Salı akşamı 28. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Salı akşamları Fox Tv'de yayınlanan dizininin yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat'ın otururken senaryosunu Hasan Tolga Pulat ele alıyor. İşte Baraj 28. bölüm özeti ve 29. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

BARAJ 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baraj yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

BARAJ 28. BÖLÜM ÖZETİ

Nehir, Mert'i kaybetmenin eşiğindedir fakat Mert'ten ayrılmaya niyeti yoktur. Bunun için gerekirse karşısına Bahar'ı, yasayı ve hatta Nazım'ı bile almaya razıdır.

Tarık, Nehir'e yardımcı olmak istese bile bir taraftan Bahar'ın tehdidi diğer yandan ise Zahra'nın Meryem'i öldürmüş olmasıyla ilgilenmek zorundadır.

BARAJ 28. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI

Feyyaz Duman – Nazım

Biran Damla Yılmaz – Nehir

Burak Yörük – Tarık

Sumru Yuvrucuk – Zerrin

İman Casablanca - Zahra