Baraj 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni fragman geldi mi?

Salı akşamlarının sevilen dizisi Baraj 26. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yeni bölümde gerilim dolu anlar izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki, Baraj 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk'un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin yeni ve son bölümüne dair merak edilenlerini sizler için derledik...

Fox Tv'nin büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Baraj 26. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün paylaştığı Baraj dizisinde yine heyecanlı dakikalar izleyicileri ekrana kilitledi. Nehir ve Tarık'ın evlenmek için nikah masasına oturduğu yeni bölümde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Peki, Baraj Baraj 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BARAJ 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baraj yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

BARAJ 26. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Baraj 26. yeni bölümde; Nehir ve Tarık evlenmek için nikah masasına oturduklarında Nehir onları uzaktan izleyen Nazım'la göz göze gelir. Nikah davetiyesini gören Zehra Nehir'in Tarık'la evlenmesine şok olur. Nikahı basan polisler Tarık'ı almaya gelir ve herkes şaşırır.

BARAJ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Nehir'in Tarık ile evleneceğini açıklaması Nazım'ı deli eder. Nazım'ı istediği kıskançlık kıvamına getirmiş olan Nehir onun duygularıyla oynamaya devam eder. Nazım'ı bu durumda bile kaybetmekten korkan Bahar ise Mert'in babası hakkındaki gerçekleri öğrenmek üzeredir.

Tarık ise düğün hayalleri kuran Zahra'nın gerçekleri öğrenip bütün planlarını altüst etmemesi için uğraşır.

BARAJ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın oynadığı "Baraj" isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım'ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir'le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir.

Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır...

BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Feyyaz Duman – Nazım

Biran Damla Yılmaz – Nehir

Burak Yörük – Tarık

Sumru Yuvrucuk – Zerrin

İman Casablanca - Zahra