Baht Oyunu konusu nedir, oyuncuları kimler? Baht Oyunu nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?

Baht Oyunu konusu ve oyuncuları yoğun olarak araştırılıyor. Dün akşam Kanal D'de başlayan yeni dizi, izleyenleri ekran başına kilitledi. ARC Film imzalı dizinin Türk yapımı drama dizisi olarak izleyenlerin karşısına çıkacak. Peki, Baht Oyunu konusu nedir, oyuncuları kimler? Baht Oyunu nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?

Baht Oyunu konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yeni bölümü ile ilk kez yayınlanan dizi ARC Film imzası taşıyor. Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz yer alıyor. Her salı Kanal D'de yayınlanan yapımın senaryosunda; Erkan Birgören, Tuna Kıygı, Fatih Enes Ömeroğlu bulunuyor. Peki, Baht Oyunu konusu nedir, oyuncuları kimler? Baht Oyunu nerede çekiliyor, hangi diziden uyarlama?

BAHT OYUNU KONUSU NEDİR?

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir... Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar'ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada'yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

BAHT OYUNU OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kanal D'nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi "Baht Oyunu" yakında Kanal D'de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

BAHT OYUNU NEREDE ÇEKİLİYOR, UYARLAMA MI?

Baht Oyunu dizisinin İstanbul'da çekildiği biliniyor. Baht Oyunu dizisinin bazı sahneleri ise Beykoz'daki dizi platosunda çekiliyor.

Dizinin uyarlama olup olmadığı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.