Baht Oyunu dizisi final mi yapıyor? Baht Oyunu ne zaman final yapacak?

Baht Oyunu dizisi için final kararı verildi. Uzun süredir televizyon ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisi düşen reytingler yüzünden ekranlara veda ediyor. Dizi, izlenme oranlarının beklenenin altında kalmasından ötürü final kararı vermesi takipçilerini hüzne boğdu. Peki Baht Oyunu dizisi 17. final bölümünde neler olacak? İşte o ayrıntılar

Baht Oyunu 17. bölümü ile final kararı aldı. Her hafta reyting sıralamasında öne çıkmak için mücadele veren Baht Oyunu dizisinin final kararı seyirciyi hüzne boğdu. Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Baht Oyunu 17. bölümü ile neden final yapacağı dizi izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Dizi ile ilgili tüm yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Kanal D'de yayınlanan iddialı yaz dizisi Baht Oyunu, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadığı gerekçesiyle final yapma kararı aldı.

Kanal D'nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi 'Baht Oyunu', reyting listelerinde istenilen başarıyı gösteremedi. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in başrolleri paylaştığı dizi final yapacak.

Baht Oyunu dizisi 17. bölümüyle final yapacak. Dizinin final bölümü 12 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!