Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel kaç yaşında, aslen nereli? Baht Oyunu Ada kimdir?

Baht Oyunu dizisi bu akşam yayın hayatına merhaba diyecek. Kanal D'nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı ARC Film imzalı başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı dizi oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çekecek. Dizide Ada karakterini Cemre Baysel canlandıracak. Baht Oyunu Ada kimdir? Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Baht Oyunu bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Gerçek aşk arayışını romantik komedi tadında yaz ekranına taşıyacak olan Baht Oyunu'nda Ada karakterine Cemre Baysel hayat verecek. Baht Oyunu Ada kimdir? Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Cemre Baysel, 1999 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Baht Oyunu 1. bölüm izle tek parça! Baht Oyunu ilk bölüm kesintisiz izle!

BAHT OYUNU ADA KİMDİR?

Ada, Bursalı bir ailenin kızı. Babasını henüz birkaç aylıkken, annesini ise 12 yaşlarındayken kaybetmiş. İki teyzesi ve eniştesiyle büyümüş. Küçük bir kasabada ve büyük bir ailede büyümesinden dolayı sosyal bağları çok kuvvetli. Herkesle çok kolay iletişim kurar ve bundan zevk alır. Çok girişken ve eğlencelidir. Genelde heyecanlı ve hızlı hızlı konuşur. Gözlem yeteneği güçlüdür. Hikayelere olan ilgisi ve yazma arzusu bu gözlem yeteneğinden beslenir.

CEMRE BAYSEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçen Cemre Baysel 1.66 boyunda ve 53 kilo.

Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleşmiştir. Daha sonra İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir. Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncularından Cemre Baysel, yeni dizisi Baht Oyunu ile başrollerden biri olan Ada'yı canlandırmaya hazırlanıyor.

CEMRE BAYSEL OYNADIĞI DİZİLER

2014- 2016: Yeşil Deniz (Gonca)

2017: İsimsizler (Gülperi)

2017: Payitaht Abdülhamid (Firuze)

2018: Elimi Bırakma (Melis)

2019: Ramo

Baht Oyunu Nergis kimdir? Baht Oyunu'nun Nergis'i Hande Subaşı kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Tuğçe kimdir? Baht Oyunu'nun Tuğçe'si Aslı Sümen kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Rüzgar kimdir? Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan kaç yaşında, aslen nereli?