Baht Oyunu 3. bölümde Tuğçe'nin Ada ile olan mücadelesi devam ediyor! Baht Oyunu 3. yeni bölüm fragmanı yayına girdi!

Baht Oyunu dizisi yayına giren ilk iki bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yaz sezonunda iddialı diziler arasında yer alan Baht Oyunu 3. yeni bölüm fragmanı şimdiden büyük beğeni topladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Baht Oyunu 3. bölümde Tuğçe'nin Ada ile olan mücadelesi devam eder.

Baht Oyunu dizisi 3. bölümünde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Baht Oyunu 3. yeni bölüm fragmanı Kanal D izleyicisiyle buluştu. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Baht Oyunu dizisi 3. bölümde Tuğçe ile Ada arasında yaşananlar izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan'ın yer aldığı Baht Oyunu dizisi 3. yeni bölümü ile 29 Haziran Salı akşamı Kanal D'de!

BAHT OYUNU 3. BÖLÜM FRAGMANI


BAHT OYUNU DİZİSİNDE NELER OLDU?

Ada, Rüzgar'ı Tuğçe'ye kaptırmamak için ofiste çalışmaya başlıyor!

Bora, Ada'yı asistanı olarak işe alır. Rüzgar, Ada'nın ofiste çalışmaya başladığını öğrenince şaşırır. Ada'nın yaptığı sakarlıklar ise Bora'yı çileden çıkarır. Tuğçe'nin Ada ile olan mücadelesi, böylece başlamış olur. Ada, Rüzgar'ı tekrar elde edebilecek mi?

Rakibi Tuğçe'yi daha iyi tanımak için araştırmalara başlarken, evliliğini sır gibi saklayan Rüzgar da Ada'yı şirkette bir tehdit olarak görüp onu uzaklaştırmaya çalışır. Video skandalının ardından Bora'nın işleri toparlaması için eline bir fırsat geçer. Son derece kritik iş yemeğine karşı tarafın eşiyle geleceğini öğrenen Bora, yemeğe Tuğçe ile gitmeyi uygun görür. Ada ise Bora'nın yemeğe kendisiyle gitmesi için Tuğçe'ye bir oyun kurar ve başarılı olur. Bora, yemeğe Ada'yı davet edip yemek boyunca da sevgilisi gibi davranmasını ister. Mükemmel başlayan yemek, restorana Tuğçe ve Rüzgar'ın gelmesiyle adeta bir kabusa dönüşür.