Kanal D Baht Oyunu son bölüm kesintisiz izle! Baht Oyunu 14. bölüm izle tek parça!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisi ilgi ile izlenmeye devam ediliyor. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi çok beğenildi. Dizinin yeni bölümünde; İlişkilerini gizli saklı yaşamak istemeyen Bora, Ada'nın ailesiyle konuşmaya kalkar. Nergis bu ilişkinin önüne geçmek için elinden geleni yaparken, Rüzgar ve Tuğçe'nin Ada ve Bora'yı ayırma planları devreye girer...

Kanal D'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baht Oyunu dün akşam 14. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı Baht Oyunu'nda heyecan dolu dakikalar izleyicileri ekrana kilitleyecek. Dizinin yeni bölümünde; Romantik bir anda kapıda beliren davetsiz misafir karşısında Ada ne yapacağını şaşırır. Bora, Celal'in ziyaretinin sebebini sorgularken, Ada için gerçekleri saklamak zor bir hal alır...

BAHT OYUNU 14. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

BAHT OYUNU 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Romantik bir anda kapıda beliren davetsiz misafir karşısında Ada ne yapacağını şaşırır. Bora, Celal'in ziyaretinin sebebini sorgularken, Ada için gerçekleri saklamak zor bir hal alır.

İlişkilerini gizli saklı yaşamak istemeyen Bora, Ada'nın ailesiyle konuşmaya kalkar. Nergis bu ilişkinin önüne geçmek için elinden geleni yaparken, Rüzgar ve Tuğçe'nin Ada ve Bora'yı ayırma planları devreye girer.

Ada'nın Bora'dan ayrılmayacağını fark eden Nergis, Rüzgar'ı yemeğe çağırır ve Ada'nın aklına Rüzgar'ı işlemeye çalışır. Zor bir sınavdan geçen ikilinin aşkı, tüm bu engellere karşı durmayı başarabilecek midir?