Kanal D Baht Oyunu son bölüm full izle! Baht Oyunu 10. bölüm tek parça, kesintisiz izle!

Kanal D'nin severek takip edilen dizilerinden biri olan Baht Oyunu 10. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan ve Aslı Sümen yer aldığı dizi her salı yayınlanıyor. Baht Oyunu 10. bölümde bu hafta, Ada ile Meltem arasında amansız bir yarış başlar. Bora iki kadın arasındaki savaşın ortasında kalır. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Baht Oyunu 10. bölümü sizlerle...

Baht Oyunu 10. bölümü izlemek isteyenler araştırmalarını hızlandırdı. Salı akşamı Kanal D'de ekrana gelen dizi izleyenlerden tam not alıyor ve reytinglerde üst sırada bulunuyor. Baht Oyunu 10. bölümde dün akşam, Ada, Meltem'i yıldırmak için kurduğu plana Tuğçe'yi dahil eder. Ada'nın planı işler ve ikili Meltem'i şirketten uzak tutmanın bir yolunu bulur. Haberimizin içerisinden Baht Oyunu 10. bölümüne ulaşabilirsiniz.

BAHT OYUNU 10. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

BAHT OYUNU 10. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ada, Bora'nın evinde Meltem'i bornozla görünce çılgına döner. Bora'yı kıskandığını kendine bile itiraf edemeyen Ada ile Meltem arasında amansız bir yarış başlar. Bora iki kadın arasındaki savaşın ortasında kalır.

Ada, Meltem'i yıldırmak için kurduğu plana Tuğçe'yi dahil eder. Ada'nın planı işler ve ikili Meltem'i şirketten uzak tutmanın bir yolunu bulur. Ada ve Tuğçe'nin çabaları Rüzgar'ın da dikkatinden kaçmaz. Rüzgar, Tuğçe'nin Meltem'e öfkesinin sebebini sorgulamaya başlar.

Ada, Meltem'e dair iz sürerken yanı başında Bora'yı bulur. Bora, Meltem konusundaki şüphelerini gidermek için Ada'yla birlikte hareket eder.

Ada, Meltem'in foyasını ortaya çıkaracak deliller bulur ve delilleri Bora ile paylaşır. Sonunda Bora'yı ikna etmeyi başardığını düşünürken işlerin daha da karışacağından habersizdir.