Baht Oyunu ilk bölüm kesintisiz izle! Baht Oyunu 1. bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Erkan Birgören ve Tuna Kıygı'nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak..

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu bu akşam ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in yer alacağı dizinin ilk bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Baht Oyunu dizisi, eğlenceli hikayesi, renkli karakterleri ve genç yıldızlarla usta isimleri buluşturan oyuncu kadrosu ile ekrana damgasını vurmaya hazırlanıyor.

BAHT OYUNU 1. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!


BAHT OYUNU 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İlk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış Ada, üniversitede karşısına çıkan ve ülkesine gitmemek için Türkiye vatandaşlığına ihtiyaç duyan Rüzgar'a aşık olur ve ona evlenme teklifi eder.

Rüzgar için bu evliliğin tek amacı vatandaşlık almak, Ada için de ilk aşkıyla evlenerek talihini yenmektir. Ada, üniversitedeyken ailesinden habersiz evlendiği ve üç yıldır evli olduğu Rüzgar'ın Türk vatandaşlığını almasını iple çekmektedir.

Rüzgar'ın vatandaş olması ile gerçekten karı koca olacaklarını hayal etmektedir. Rüzgar'ın vatandaşlığı alacağı bu en mutlu gününde, çalıştığı kafeye gelen popüler sosyal içerik platformu Bizdeböyle.net'in kurucusu ve başyazarı Bora'yla yaşadığı tartışma nedeniyle işten atılır.

Ada, Rüzgar'ı görmek için çalıştığı şirkete gittiği sırada onu iş arkadaşı Tuğçe ile dudak dudağa görünce bütün dünyası başına yıkılır. Kara bahtının gelip onu bulduğunu düşünen Ada'yı büyük bir sürpriz beklemektedir! Kafede kavga ettiği Bora, Rüzgar'ın patronudur.

BAHT OYUNU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı'nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor. 'Baht Oyunu', ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak. Aşkı ve inancı arasında sıkışıp kalan Ada'nın eğlenceli hikayesini konu alan Baht Oyunu Salı akşamlarına damga vuracak gibi görünüyor.

BAHT OYUNU DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Aytaç Şaşmaz - Bora

Cemre Baysel - Ada

Altan Erkekli

Aslı Sümen - Tuğçe

İdris Nebi Taşkan - Rüzgar

Hande Subaşı

Tuğba Çom Makar - Nergis

Funda İlhan

Ozan Dağgez - Evren

Baht Oyunu Rüzgar kimdir? Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Tuğçe kimdir? Baht Oyunu'nun Tuğçe'si Aslı Sümen kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Ada kimdir? Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Nergis kimdir? Baht Oyunu'nun Nergis'i Hande Subaşı kaç yaşında, aslen nereli?