TV'de ilk kez yayınlanıyor! İşte Bad Boys: Her Zaman Çılgın konusu ve oyuncuları

Televizyonda ilk kez yayınlanan Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi oyuncuları ve konusu ile ekran karşısındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Serinin üçüncü filminin başrollerinde yine Will Smith ve Martin Lawrence otururken Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetiliyor. 2020'de yayına giren film izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatıyor.

İlk olarak 1995 yılında çıkan Bad Boys filminin devamı olan Bad Boys: Her Zaman Çılgın 3 Ocak Salı akşamı TV'de ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Adil El Arbi ve Bilall Fallah'ın oturduğu filmin başrollerinde yine Will Smith ve Martin Lawrence yer alıyor. İşte Bad Boys: Her Zaman Çılgın konusu ve oyuncuları...

BAD BOYS: HER ZAMAN ÇILGIN KONUSU

Serinin 3. filminde kahramanlarımız Mike ve Marcus bu sefer uyuşturucu patronu Armando Armas'ı yakalamak için mücadele edeceklerdir. Kötü çocuklar bile bir gün büyür. Miami polisi Marcus, fazlasıyla hak ettiği emekliliğine hazırlanmaktadır. Ama ortağı Mike acımasız bir uyuşturucu karteli tarafından hedef alınır. Mike'ın hayatını tehlikeye atan bir durum oluşur ve Marcus göreve geri dönmek zorunda kalır.

İkili, bu sefer bir uyuşturucu baronu olan Armando Armas'ın peşine düşer. Ancak Armando'yu yakalamak pek de kolay değildir. Aynı zamanda soğukkanlı bir katil olan Armando'nun peşine düşen ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

BAD BOYS: HER ZAMAN ÇILGIN OYUNCULARI

Will Smith - Mike

Martin Lawrence - Marcus Burnett

Vanessa Hudgens - Kelly

Alexander Ludwig - Dorn

Charles Melton - Rafe

Paola Núñez - Rita

Kate del Castillo - Isabel Aretas

Nicky Jam - Zway-Lo[3]

Joe Pantoliano - Captain Conrad Howard

Theresa Randle - Theresa Burnett (Marcus'un eşi)

Jacob Scipio - Armando Armas