‘Babaya yapılır mı bu?' Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın o sahnesi isyan çıkardı!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 183. bölümünde yeni gelişmeler yaşandı. Son haftalarda 3 yeni oyuncu transferi ile kadrosunu güçlendiren dizi, dün akşam yayınlanan bir sahne ile izleyicilerini kızdırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz hafta yaptığı 3 oyuncu transferi ile adından söz ettirmişti. ABD'ye çalışan kontrgerilla olarak diziye katılan Bahtiyar Engin Caner Kurtaran ve Mazhar Alican Uğur, hikayede önemli bir yere sahip olacak. Dizinin yeni karakterlerle birlikte değişen hikayesinde Alparslan Çakırbeyli'nin başına gelenler de izleyicilerin heyecanını artırdı.

EDHO'nun Polat Alemdar'ı olarak adlandırılan Alparslan karakterinin başına gelenler izleyiciyi çok üzmüştü. Yunus Emre Yıldırımer'in canlandırdığı Alparslan karakterinin, yaşayıp yaşamayacağı merak ediliyordu. Alparslan, 183. bölümde gözlerini açtı.

Hastanede hiç kıpırdamadan yatan Alparslan'ın bu hali izleyicileri kızdırdı. Hayranları, sosyal medyada Alparslan'ın felç kalması durumunu kabullenmeyeceklerini ifade etti.

Birçok dizi hayranı, "Alparslan çabuk iyileş, alınacak intikamlar var" diye yorum bırakıyor. Senaristlere de göndermede bulunan EDHO hayranları, "Ey senarist Alparslan babaya bu yapılır mı, resmen bel altından vurdunuz" diye serzenişte bulundu.