Babam Çok Değişti dizisinin oyuncuları kimler, eski adı neydi? Babam Çok Değişti final mi, neden?

Babam Çok Değişti final kararı aldı. Kanal D'de yayınlanan dizi güçlü oyuncu kadrosuyla yeni yayın dönemine başlamıştı. Dizi daha öncesinde de isim ve senaryo değişikliğine giderek izleyicileri şaşırtmıştı. Babam Çok Değişti final mi, neden? Babam Çok Değişti dizisinin oyuncuları kimler, eski adı neydi?

Kanal D'de perşembe akşamları yayınlanan dizi Babam Çok Değişti final yapıyor. Yeni bölüm fragmanın dizinin final yapacağı belli oldu. Komedi dizisi ile izleyici ile buluşan yapımın başrollerinde Melek Baykal, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu yer alıyordu. Babam Çok Değişti final mi, neden? Babam Çok Değişti dizisinin oyuncuları kimler, eski adı neydi?

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ FİNAL Mİ YAPIYOR, NEDEN?

Babam Çok Değişti final yapma kararı aldı. Dizinin reytinglerde istediği sonucu elde edememesi nedeniyle final yaptığı öne sürüldü.

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ ESKİ ADI NEYDİ?

Babam Çok Değişti dizisinin eski ismi İyi Aile Babası’ydı. Dizi ilk 5 bölümüyle beklentileri karşılamaması nedeniyle ilk olarak senarist değişikliğine gitti ve Birol Güven senaryosunu kaleme almaya başladı. Hikayesinde değişiklikler olan dizisinin ismi de değişikliğe giderek Babam Çok Değişti oldu.

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ OYUNCULARI KİMLER?

Babam Çok Değişti dizisinin başrollerini Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar paylaşıyor.