Aziz yeni bölüm yok mu, ne zaman? Aziz yeni bölüm neden yok?

Aziz yeni bölüm izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Aziz dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas gibi başarılı isimler yer alıyor. Yayın akışında yer almayan dizi ile ilgili olarak ''Aziz yeni bölüm neden yok? Aziz yeni bölüm yok mu, ne zaman?'' sorularının yanıtı araştırılıyor.


Show Tv'nin sevilen dizilerinden Aziz'in yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyordu. Cuma akşamları izleyicisi ile buluşan Aziz bu akşamki yayın akışında yer almadı. İzleyiciler "Aziz yeni bölüm neden yok? Aziz yeni bölüm yok mu, ne zaman?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte merak edilenler...

AZİZ YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Aziz yeni bölüm bu akşam sağlık sorunları nedeni ile ekrana gelmedi. Aziz dizisinin resmi sosyal medya hesaplarında "Önce sağlık, 20 haftadır, her cuma Show TV ekranlarında yerini alan Aziz dizimize, sağlık sorunları nedeniyle 1 hafta ara vermekteyiz. Önümüzdeki hafta, yeni bölümümüzde buluşmak üzere..." açıklaması yapıldı.

AZİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Aziz yeni bölümü 15 Nisan 2022 tarihinde ekrana gelecek.

8 NİSAN SHOW TV YAYIN AKIŞI

06:00 Gelin Evi

08:00 Bu Sabah

10:00 Kuzey Yıldızı İlk Aşk

12:00 Gelin Evi

15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

18:45 Show Ana Haber

20:00 Sahte Kabadayı

21:45 Üç Kağıtçı

23:30 Aziz

02:15 Sahte Kabadayı

03:45 Üç Kağıtçı

04:45 Aşk Laftan Anlamaz