Aziz dizisi ne zaman başlayacak? Aziz dizisi konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni sezonda Show TV'de ekrana gelmeye başlayacak olan Aziz dizisi için çalışmalar devam ediyor. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in başrolleri paylaştığı dizi hakkında araştırmalar hız kazandı. Aziz dizisi ne zaman başlayacak? Aziz oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Zeynep Günay Tan'ın proje tasarımını yaptığı ve Eda Tezcan'ın da hikayesini yazdığı Aziz dizisinde birçok önemli isim buluştu. İşte tüm merak edilenler..

Show TV yeni sezon için dizi hazırlıklarına başladı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer alacağı Aziz dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. O3 Medya tarafından hazırlanan Aziz dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz otururken, senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme alıyor. Peki, Aziz dizisi ne zaman başlayacak? Aziz oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar...

AZİZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Show Tv'nin yeni projesi Aziz dizisinin Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

AZİZ DİZİSİ KONUSU NE?

Yıldırım'ın Aziz Payidar karakterine hayat vereceği dizinin hikayesi 1930'lu yıllarda geçecek. Dizide Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da baba ocağını terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba'yı da terk etmek durumunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya'da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak.

AZİZ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Zeynep Günay Tan'ın proje tasarımını yaptığı ve Eda Tezcan'ın da hikayesini yazdığı Aziz dizisinde birçok önemli isim buluştu. Dizide Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Meral Çetinkaya, Füsun Demirel, Fırat Tanış gibi usta oyuncular yer alıyor.