Aydan Şener Kalbimdeki Deniz'de

FOX TV'de yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisine efsane bir oyuncu katıldı. Aydan Şener uzun süre sonra izleyici karşısına çıkacak.

Kalbimdeki Deniz'e flaş transfer! Efsane isim ekranlara dönüyor! 80'li yıllarda "Küçük Ağa" ve "Çalıkuşu" gibi dizilerde rol alan Aydan Şener, uzun bir aranın ardından Kalbimdeki Deniz dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor.

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kalbimdeki Deniz’in kadrosuna dahil olan usta oyuncu Aydan Şener, dizide Ece karakterine hayat verecek.

Aydan Şener kimdir?

Memnune Aydan Şener (d. 1 Mart 1963, Kilis), Türk manken, film ve televizyon aktrisi ve 1981 Türkiye güzeli.

Yaşamı

1963 yılında Kilis'te doğdu. Bir yaşındayken ailesi ile birlikte Bursa'ya yerleşti. Ortaokul ve lise eğitimini Bursa'da Bursa Lisesinde tamamladı. 1981 yılında Türkiye güzeli seçildi. Aynı yıl Miss World güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. Kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra, 1983 yılında "Küçük Ağa" televizyon dizisi ile birlikte oyunculuk yaşamına başladı. 1988 yılında Ecem adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. 1991'de eşi Ayhan Akbin'den ayrıldı. Bir daha evlenmedi. Aydan Şener, Suzan Avcı'nın yeğenidir.