Avlu 30. son bölüm izle (Avlu 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Avlu izleyici karşısına her hafta Perşembe akşamları çıkıyor. Dizide her hafta yaşananlar büyük bir heyecanla takip ediliyor. Demet Evgar’ın Deniz karakterine, Ceren Moray’ın Azra karakterine, Nursel Köse’nin Kudret karakterine, Nergis Öztürk’ün Zerrin karakterine hayat verdiği dizide bir güç savaşı yaşanıyor. Kudret ve Zerrin ittifakına karşı Deniz ve Azra ayakta durmaya çalışıyor. Son bölümde Deniz, “Kudret ile Zerrin! Şimdi kozlar benim elimde. Oyunun seyri değişti!” diyor. Kudret, “Herkes duysun, Azra’nın ölümü Deniz’in ellinde. Sen de çiçek bırakırsın artık arkadaşının mezarına.” diyor. Azra’nın kurtulup kurtulamayacağı heyecanla takip ediliyor. Avlu son bölüm izleme linkine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Avlu dizisi Perşembe akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi yeni sezonunda Kudret’in oğlunun ölümü ile kendinden söz ettirmişti. Bu sahnede Demet Evgar’ın oyunculuğu çok beğenilmişti. Son bölümde Demet Evgar oyunculuğu ile yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Deniz, hapishaneye yeni gelen Pelin’i kızı Ecem’ çok benzetiyor. Annesinin zengin iş insanı olan kocası Murat Pehlivanoğlu tarafından tacize uğramış Pelin’e Deniz’in kol kanat gereceği anlaşılıyor. Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir. Dizide Azra’nın kurtulup kurtulamayacağı heyecanla takip ediliyor. Kudret, “Herkes duysun, Azra’nın ölümü Deniz’in ellinde. Sen de çiçek bırakırsın artık arkadaşının mezarına.” diyor.

AVLU SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

AVLU SON BÖLÜM ÖZETİ

Avlu'da kartlar yeniden dağıtılıyor

Azra, sonunda Yiğit’in elinden kurtuldum derken kendini başka bir belanın ortasında bulur. Bu esnada Özge’nin bebeği de ortadan kaybolmuştur. Deniz, Kudret’e kaptırdığı kozu geri kazanır. Şimdi avluda kartlar yeniden dağıtılacaktır. Pelin’in davasında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır. Deniz, onu konuşmaya ikna etmeye çalışırken Kudret, Pelin’i susturmak için hangi yola başvuracak?

Avlu 30. Bölümde Deniz, “Kudret ile Zerrin! Şimdi kozlar benim elimde. Oyunun seyri değişti!” diyor. Kudret, “Herkes duysun, Azra’nın ölümü Deniz’in ellinde. Sen de çiçek bırakırsın artık arkadaşının mezarına.” diyor.

Deniz için büyük bir şok yaşanıyor. Hapishaneye yeni gelen bir ismi kızına çok benzetiyor. Deniz, Pelin’i kızı Ecem’ çok benzetiyor. Annesinin zengin iş insanı olan kocası Murat Pehlivanoğlu tarafından tacize uğramış Pelin’e Deniz’in kol kanat gereceği anlaşılıyor.

AVLU DİZİSİNİN KONUSU NE?

Deniz Demir (Demet Evgar) dikkat çeken, akıllı bir kadın. Üniversiteyken, genç bir müzisyen olan Hakan ile (Teoman Kumbaracıbaşı) tanışıyor. İlk görüşte âşık olan ikili, kısa bir süre sonra evleniyorlar ve kızları Ecem doğuyor. Aile içi şiddet ise ondan sonra başlıyor…

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Şebnem Dönmez, Avlu'yla sevenleri ile buluşuyor. Dönmez, Hapishane müdürü Nihal karakterine hayat verecek. Avlu, koca bir ömrü dört duvar arasına sıkıştırmış kadınların; bu kadınların mutluluk, hüzün, umut, arkadaşlık ve düşmanlıklarının hikayesi…

Hikaye, uzun süredir şiddet gördüğü eşini vurduğu iddiasıyla tutuklanan Deniz'le ( Demet Evgar) başlar.

Deniz'le beraber cezaevini öğrenir, Deniz'le beraber içerideki ağaları, onları temizlemek isteyen yönetimi, bin bir çeşit mahkûmu, gardiyanı hatta cezaevinde doğmuş, parmaklıkların dışını hiç görmemiş çocukları tanırız…

Şimdiden zirve yarışında üst sıralarda yer alması beklenen projede Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yaratacağı karakterler merakla bekleniyor.

Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan'ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.

Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz'in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret.

İki kadın da Deniz'i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz'in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır.