Avlu dizisinde akılalmaz olay! Kadın figüran bulamayınca...

Bir döneme damgasını vuran Avlu dizisinde gözlerden kaçan ama dikkatli izleyiciler tarafından ortaya çıkarılan bir olay sosyal medyada alay konusu oldu. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Kenan Ece'nin yer aldığı Avlu dizisinde öyle bir şey yapıldı ki görenler çok şaşırdı.

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde zaman zaman çekim hataları ya da izleyicilerin fark etmeyeceği değişiklikler yapılabiliyor. Bir döneme damgasını vuran Avlu dizisinin çekimlerin sırasında yaşanan bir olay izleyicileri şaşırttı. Başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Kenan Ece'nin paylaştığı Avlu dizisinde kadın figüran yerine bir erkeğin peruk geçirerek kadın rolüne girmesi görenleri hayrete düşürdü.

KADIN FİGÜRAN BULAMAYINCA ERKEĞE PERUK GİYDİRDİLER!

Zaman zaman dizi çekimleri sırasında gözden kaçan hatalar ve yanlışlıklar yapılabiliyor. Ancak Avlu dizisinde yapılanın bir hata ya da yanlış olmadığı aşikâr... Bir dönem Star Tv ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinde kadın figüran yerine bir erkek tercih ediliyor ve kafasına sarı bir peruk yerleştiriliyor. Sosyal medyada ortaya çıkan bu olay sonrası izleyiciler o sahneyi paylaşıp olayla dalga geçmeye başladılar.