Ava filmi izleyici karşısında! Ava filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Başrollerini Jessica Chastain ve Colin Farrell'in paylaştığı Ava filmi Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Aksiyon ve gerilim filmi sevenleriyle fazlasıyla tatmin eden Ava filminde hayatı çok iyi giden bir suikastçının tepetaklak olan yaşamını anlatıyor. Peki, Ava filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?


Senaryosunu Matthew Newton'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Tate Taylor'un oturduğu Ava filmi konusu ve oyuncuları ile ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Jessica Chastain, Colin Farrell, John Malkovich, Geena Davis, Ioan Gruffudd gibi oyuncuların yer aldığı Ava filmi aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicisinden tam not alıyor. İşte filmin konusu...

AVA FİLMİ KONUSU NEDİR?

Güzelliğinin ardında büyük bir sır saklayan Eve, aslında göründüğünden çok daha tehlikeli olan bir suikastçidir. Genç kadın, yüksek profilli, iyi para getiren işler için bütün dünyayı dolaşarak cinayetler işlemektedir. Yaşam tarzı şu an için ona iyi getiriler sağlamış olsa da aldığı son işle birlikte her şey değişecektir. İşlerin ters gitmesiyle kaçmak zorunda kalan Eve, artık yeteneklerini para kazanmak için değil, hayatta kalabilmek için kullanacaktır.

AVA FİLMİ OYUNCULARI

Jessica Chastain

Colin Farrell

John Malkovich

Common

Diana Silvers

Geena Davis

Ioan Gruffudd

Jess Weixler

Joan Chen