Müge Anlı bugünkü bölüm 8 Eylül 2021 full izle! Atv Müge Anlı canlı yayın izle tek parça!

Atv'nin büyük bir ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Müge Anlı'da bugün mucizevi bir buluşma gerçekleşiyor. 27 yıllık ayrılık canlı yayında son buluyor. Melike Oyunlu Müge Anlı stüdyosunda ilk kez annesini gördü. İşte tüm detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezona bomba gibi başladı. Faili meçhul cinayetlerin çözüldüğü, sır perdelerinin aralandığı program yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bugün programda ilk olarak 27 yıllık bir kavuşma gerçekleştirildi. Melike Oyunlu Müge Anlı canlı yayınında annesini kucakladı..

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 8 Eylül 2021 Çarşamba günü yayınlanan yeni bölümü canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz..

ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE TEK PARÇA!

MELİKE OYUNLU KİMDİR?

27 yaşında olan Melike Oyunlu, amcasının onu evlatlık aldığını öğrendikten sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Melike'nin annesinin dudağında derin bir yara olduğu belirtilmişi. Melike Oyunlu hiç görmediği annesini 27 yıl sonra ilk kez bugün Müge Anlı canlı yayınında kucakladı.

PALU AİLESİ DAVASINDA KARAR

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 13 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen ve haklarında verilen karar usul hatası gerekçesiyle üst mahkeme tarafından bozulan 6 kişinin yeniden yargılandığı davada karar verildi.

Heyet, sanık Tuncer Ustael'i, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek ve üstsoy veya altsoydan birine ya da eş veya kardeşe karşı" kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "hürriyeti yoksun kılma" suçundan 4 yıl, "kredi kartının kötüye kullanılması" suçundan 3 yıl olmak üzere toplam 7 yıl hapis ve 100 lira adli para cezasına çarptırdı.

Sanık Emine Ustael'i "kasten öldürmeye yardım etme" suçundan 12 yıl 6 ay hapse mahkum eden heyet, Havva, İsa ve Ayşe Palu'yu, "kasten öldürmeye yardım etme" ve "hürriyetin kısıtlanması" suçlarından 14 yıl ikişer ay hapse mahkum etti.

Heyet, F.P'ye suçun işlendiği tarihte yaşı küçük olduğu için 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

ŞEN KARDEŞLER OLAYI NEDİR?

Hatay Merkez'e bağlı evlerinde yaşayan kardeşler, 2020 yılında hayatını kaybetti. İşkence görerek öldürüldüğü söylenen Hüseyin ve Metin kardeşleri kimin öldürdüğü yoğun bir şekilde araştırılıyor.

İki kardeşin evinde korkunç cinayete kurban gitmesinin ardından ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. 80 ve 83 yaşındaki kardeşlerin cinayetinde suçlanan isimler arasında bakıcılar bulunuyor.