Ata Çelenk kaç yaşında, aslen nereli? Ata Çelenk kimdir MasterChef Türkiye'de neden elendi?

Ata Çelenk katıldığı MasterChef Türkiye 2021'de yaşadığı talihsiz bir durumdan dolayı elendi. Eleme yarışmasında yaptığı yemekle Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeleri karşısınnda büyük bir mücadele verdi. İddialı sözleri ve tişürtüne yazdığı ''Bize 1 kişi lazım!!!'' yazısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ata Çelenk'in kim olduğu, MasterChef Türkiye'de neden elendiği araştırılmaya başlandı.

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına katılan Ata Çelenk, büyük talihsizlik yaşadı. Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef'in jüriliğini yaptığı Masterchef Türkiye'de iddialı sözleriyle dikkat çeken Ata Çelenk'in yaptığı yemekte kıl çıkması üzerine elendi. "Bize 1 kişi lazım!!!" yazısı ile dikkatleri üzerine toplayan MasterChef Türkiye yarışmacı Ata Çelenk kimdir, neden elendi? soruların yanıtları merak konusu oldu.

ATA ÇELENK KİMDİR MASTERCHEF TÜRKİYE'DE NEDEN ELENDİ?

Ata Çelenk 27 yaşında bir lokantada şeflik yapmaktadır. Aslen Şırnaklı'dır. İddialı yarışmacı Ata Çelenk yaptığı bir hata yüzünden direkt olarak elendi.

Yarışmaya Şırnak'tan katılan Ata Çelenk jürilerin karşısına çıkmadan önce "Bize bir kişi lazım dediler, şampiyon olmaya geldim." ifadeleriyle iddialı olduğunu gözler önüne sermişti. Öte yandan giydiği tişörtte "Bize 1 kişi lazım!!!" yazısı ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı.

YEMEĞİNDEN KIL ÇIKTI!

Yemeğini vaktinde hazırlayıp jürilere sunan Şırnaklı Ata'nın başına talihsiz bir olay geldi. Mehmet Şef, Ata'nın yemeğinde kıl olduğunu fark etti. Kılı, yemeği tattıktan sonra fark ettiğini ifade eden Mehmet Şef yemekte kıl çıkmasının MasterChef'teki en büyük günahlardan biri olduğunu söyledi.

Yemekten bir parça aldıktan sonra kılı fark eden Mehmet Şef bu olayı diğer jüri üyeleriyle paylaşmak zorunda olduğunu söyledi. Mehmet Şef bu olayı Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ile paylaştıktan sonra yarışmacı Ata'ya yemekte kıl çıkmasının kırmızı çizgi olduğunu söyledi ve emekleri için teşekkür ederek gelecek seneye yarışmaya tekrar katılabileceğini ifade etti.