Sadakatsiz Asya ve Derin ne konuşacak? Asya'nın planı ne?

Bu akşam sezon finali yapacak olan Sadakatsiz dizisi Kanal D'de yayınlanıyor. Çarşamba günlerinin vazgeçilmez yapımlarından biri olan Sadakatsiz'de Asya, Derin ile konuşmak ve ona bir şey göstermek istediğini söylüyor. İzleyicilerse, Asya'nın planı ne? Sadakatsiz Asya ve Derin ne konuşacak? sorularının yanıtını aramaya başladı.

Asya'nın planı sezon finaline damga vuracak gibi gözüküyor. Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz 31. bölümde seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Asya, Volkan ve Derin arasında yaşanan savaşta bu hafta izleyenleri heyecanlı anlar bekliyor olacak. Cansu Dere, Caner Cindirok ve Melis Sezen'in başrolde yer alıyor. Peki, Asya'nın planı ne? Sadakatsiz Asya ve Derin ne konuşacak?

ASYA'NIN PLANI NE?

Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Asya, Derin ile konuşmak istediğini söylüyor. İkilinin arasında neler yaşanacağı bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde kesinleşecek. Asya, ayrıca Derin'e sana göstermek istediğim bir şey var açıklamasının ardından daha da merak uyandırdı.

SADADAKATSİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kanal D'nin sevilen dizisi "Sadakatsiz" yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin'in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür. Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin'i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.