Aşkın Tarifi oyuncuları kimler, konusu nedir, ne zaman başlıyor? Aşkın Tarifi dizisi ilk fragmanı yayınlandı!

Aşkın Tarifi dizisi ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Peki Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir, nerede çekiliyor?

Aşkın Tarifi adlı yeni bir dizi Kanal D ekranlarında çok yakında başlıyor. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün paşlaştığı Aşkın Tarifi dizisinin ilk tanıtım fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Aşk, tutku ve gerilim dolu hikayesi ile Aşkın Tarifi dizisi oyuncu kadrosu ve yayın tarihine ilişkin tüm detaylar haberimizde.

AŞKIN TARİFİ İLK FRAGMANI YAYINDA


Dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp, yönetmenliğini Deniz Koloş, yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı üstleniyor. Aşkın Tarifi'nin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

AŞKIN TARİFİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Aşkın Tarifi Haziran ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak.

AŞKIN TARİFİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk'a dersini vermek ister. Fırat'ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk'a "aşk dersi" verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?

AŞKIN TARİFİ DİZİSİ HANGİ İL VE İLÇEDE ÇEKİLİYOR?

Aşkın Tarifi dizisinin çekimlerin büyük bir kısmını Gaziantep'te ve İstanbul'da gerçekleştirilecek.

AŞKIN TARİFİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Aşkın Tarifi dizisinin oyuncu kadrosunda, Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan'ın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Kadir Doğulu- Fırat Karasu

Aşkın Tarifi dizisi erkek başrol oyuncusu netleşti. Aşkın Tarifi dizisi erkek oyuncusu Kadir Doğulu oldu. Kadir Doğulu Aşkın Tarifi dizisinde Fırat rolünü canlandıracaktır. Kadir Doğulu kimdir? Kadir Doğulu Neslihan Atagül ile evlidir ve modacı Kemal Doğulu'nun kardeşidir. 1982 doğumlu olan oyuncu İlk kez Küçük Sırlar dizisinde rol aldı ve meşhur oldu. Hande Yener'in Romeo klibinde rol aldı. Pis Yedili, Fatih Harbiye, Sevdam Alabora, Bana Sevmeyi Anlat, Vuslat ve Jet Sosyete dizi filmlerinde rol aldı.

Serra Arıtürk-Fransız Şefi Naz Soyluer

Serra Arıtürk Aşkın Tarifi dizisinin kadın başrolü oldu. Serra Arıtürk Aşkın Tarifi dizisinde güzeller güzeli Fransız Şef Naz Soyluer rolünü canlandıracaktır. Serra Arıtürk dizi sektöründe çok görülmediği için herkes merakla oyuncuyu araştırıyor. Serra Arıtürk 1998 İstanbul doğumlu. 7 yaşından beri gitar eğitimi alıyor ve müziğe ilgisi o yaşlara dayanıyor. Youtube üzerinden seslendirdiği şarkılar ile tanınmaktadır. Kendimi Bilmeden, Kimse Yok ve Olmazdın single şarkılarını çıkardı.

Yasemin Conka- Sultan

Aşkın Tarifi dizisinde rol alan oyuncu Yasemin Conka dizi de Fırat'ın teyzesi Sultan rolünü canlandıracaktır. Sultan rolünü canlandıracak olan Yasemin Conka kimdir? Yasemin Conka 1972 İstanbul doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bolümünden mezundur. Seksenler dizisindeki Nazlı rolü ile tanındı. İkinci Bahar, Yeditepe Üniversitesi, Gönülçelen ve Seksenler dizi filmlerinde rol aldı.

Cem Davran- Hazım

Aşkın Tarifi dizisinde rol alan Cem Davran Hazım rolünü canlandıracaktır. Kanal D de yayınlanacak olan Aşkın Tarifi dizisi yazlık dizi olarak yayınlanacak. Cem Davran Aşkın Tarifi dizisinde rol alacak. Uzun zamandır dizi filmlerde rol almayan oyuncu Cem Davran kimdir? Cem Davran 1964 İstanbul doğumludur. Tiyatro oyunlarında yer alan oyuncu dizi filmlerde de rol aldı. Kahpe Bizans, Ruhsar, Avrupalı, Karakomik Filmler, Yarım Kalan Aşklar dizi filmlerinde rol aldı.

Alper Saldıran- Taylan

Aşkın Tarifi dizisinde Alper Saldıran Taylan rolünü canlandıracaktır. Aşkın Tarifi dizisi oyuncu kadrosuna Alper Saldıran dahil oldu. 1984 İstanbul doğumludur. Anadolu Kartalları, Geçmiş Olsun, Kalbim Ege de Kaldı, Aşk ve Gurur, Bir Aile Hikayesi, Jet Sosyete ve Masumlar Apartmanı dizi filmlerinde rol aldı.

Atakan Yılmaz

Aşkın Tarifi dizisinde rol alan oyuncu Atakan Yılmaz kimdir? Atakan Yılmaz 1994 doğumlu. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. Atakan Yılmaz Tek Yürek dizisinde Oğuzhan rolünü canlandırmıştır. Şimdi de Aşkın Tarifi dizisi onun kariyeri için iyi bir adım olacaktır.