Aşkın Tarifi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşkın Tarifi dizisi 10. yeni bölümde neler olacak?

Aşkın Tarifi dizisi 10. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Aşkın Tarifi heycan dolu yeni bölümü ile ekrana kaldığı yerden devam edecek. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Aşkın Tarifi dizisi 10. yeni bölüm fragman görüntüleri ve detayları haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Aşkın Tarifi dizisi 10. yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Aşkın Tarifi dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayına girmesi bekleniyor. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün paylaştığı Aşkın Tarifi dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. İşte dizinin yeni bölüm fragman görüntüleri...

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

AŞKIN TARİFİ 10. BÖLÜM FRAGMANI

Aşkın Tarifi 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktr.

AŞKIN TARİFİ 9. BÖLÜM FRAGMANI - 3 YAYINDA!


Aşkın Tarifi dizisinde, Taylan, Fırat'ı Naz'dan uzak tutmak için restoranla ilgili beklenmedik bir hamlede bulunuyor. Taylan'ın bu hamlesi Naz ve Şebnem'in gündemine bomba gibi düşüyor. Fırat ise Naz'a yardım etmek için harekete geçiyor ancak bir şartla... Peki Fırat'ın şartı ne olacak?