Aşkın Tarifi 2. bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Aşkın Tarifi 2. yeni bölümde yaşananlar izleyiciyi ekrana kilitleyecek

Aşkın Tarifi 2. yeni bölüm fragmanı Kanal D izleyicisiyle buluştu. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Aşkın Tarifi 2. yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitleyecek. Aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı Aşkın Tarifi 2. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Aşkın Tarifi 2. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Modern aşk masalı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerini etkileyen Aşkın Tarifi dizisi 2. bölümü için heyecan dorukta. Peki Aşkın Tarifi yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

AŞKIN TARİFİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


AŞKIN TARİFİ DİZİSİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fırat'ın Naz'ın dudaklarına kondurduğu sürpriz öpücük büyük yankı uyandırıyor! Dr. Aşk bu durumu görmezden gelmeye kalksa da Fırat'ın amacını sorgulamadan edemiyor. Naz ise bir anda hayatına giren bu adamın rüzgarına kapılıyor. Fırat, Naz'ı etkilemeyi başarabilecek mi? Dr. Aşk'tan intikamını bu şekilde alabilecek mi?

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!