Aşk Mantık İntikam ne zaman başlayacak, hangi gün? Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler, konusu ne?

Fox Tv'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam için geri sayım başladı. Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal'ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Güney Kore dizisi Cunning Single Lady dizisinin Türk versiyonu olan Aşk Mantık İntikam hikayesi ve oyuncu kadrosyla dikkatleri üzerine çekecek. Peki, Aşk Mantık İntikam ne zaman başlayacak, hangi gün? İşte tüm detaylar...

Yaz ekranında diziler bir bir ekrana gelmeye başladı. Fox TV ekranında Aşk Mantık İntikam isimli yapımın ilk bölümünü için heyecanlı bekleyiş başladı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel dörtlüsünün başrolünde yer aldığı yeni dizi eğlenceli hikayesi ile dikkatleri üzerine çekecek. Peki, Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler, konusu ne? İşte tüm merak edilenler...

AŞK MANTIK İNTİKAM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aşk Mantik İntikam isimli dizinin başlama tarihi belli oldu. 18 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'da başlayacak olan romantik komedi dizisinin hikayesi de dikkatleri çekecek.


AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NEDİR?

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan'la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.