Aşk Mantık İntikam 6. yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Aşk Mantık İntikam 6. bölüm fragmanı yayında!

Aşk Mantık İntikam 6. yeni bölüm 1. fragmanı FOX TV izleyicisiyle buluştu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Aşk Mantık İntikam 6. yeni bölümde gerilim kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Aşk Mantık İntikam dizisi 6. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Aşk Mantık İntikam adlı yeni dizi bir haftalık aradan sonra FOX TV ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen'in paşlaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin 6. tanıtım fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Aşk, tutku ve gerilim dolu hikayesi ile Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu kadrosu ve yayın tarihine ilişkin tüm detaylar haberimizde.

Aşk Mantık İntikam yeni bölümleriyle her Cuma akşamı saat 20.00'de FOX'ta ekrana gelecek.

AŞK MANTIK İNTİKAM 6. BÖLÜM 1. FRAGMANI


AŞK MANTIK İNTİKAM ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk Mantık İntikam dizisi son bölümünde; Çınar, Ozan'la aralarında ne olduğu konusunda Esra'nın üzerine gitmeye devam ederken yanlarına gelen Çağla, herkesi toplantıya çağırır. Esra, Menekşe Ev Yemekleri Lokantası'nın ailesine ait olduğunu herkesten gizlediği için Çağla'nın büyük tepkisiyle karşılaşır. Zehirlenen kişinin şikâyeti, şirketi ve lokantayı zor duruma düşürmüştür. Elif ve Ekrem, lokantayı kapattıran kişinin Zümrüt olduğunu anlayıp Ozan'a söylerler. Ozan'ın hem lokantayı açtırmak hem de yaptıklarından dolayı Zümrüt'ü cezalandırmak için bulduğu çözümler hayli ilginç olacaktır.

Öte yandan Ozan, Çınar'ın Esra'ya açılma kararını öğrenir. Ozan, bunun önüne geçebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır ancak Çınar'ın kararı kesindir, Esra ile ne olursa olsun konuşacaktır. Acaba Ozan, bu aşk itirafının önüne geçebilecek midir?