Aşk Mantık İntikam 5. bölüm full izle! Fox Tv Aşk Mantık İntikam son bölüm izle tek parça!

Aşk Mantık İntikam 5. bölümü ile dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Burcu Özberk ve İlhan Şen'in bulunduğu dizi her Cuma sevenlerinin karşısına çıkıyor. Aşk Mantık İntikam 5. bölümde bu hafta; Çınar, Ozan'la aralarında ne olduğu konusunda Esra'nın üzerine gitmeye devam ederken yanlarına gelen Çağla, herkesi toplantıya çağırır...

Aşk Mantık İntikam 5. bölümünü izlemek isteyenler aramalarında konuya geniş yer verdi. Cuma akşamı Fox Tv'de yayınlanan dizi izleyenlerden tam not alarak her hafta zirvenin sahibi olmayı başarıyor. Aşk Mantık İntikam 5. bölümde Ozan, Çınar'ın Esra'ya açılma kararını öğrenir. Ozan, bunun önüne geçebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır ancak Çınar'ın kararı kesindir, Esra ile ne olursa olsun konuşacaktır. İşte Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm full izleme linki...

AŞK MANTIK İNTİKAM 5. BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK MANTIK İNTİKAM 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çınar, Ozan'la aralarında ne olduğu konusunda Esra'nın üzerine gitmeye devam ederken yanlarına gelen Çağla, herkesi toplantıya çağırır.

Esra, Menekşe Ev Yemekleri Lokantası'nın ailesine ait olduğunu herkesten gizlediği için Çağla'nın büyük tepkisiyle karşılaşır.

Zehirlenen kişinin şikâyeti, şirketi ve lokantayı zor duruma düşürmüştür. Elif ve Ekrem, lokantayı kapattıran kişinin Zümrüt olduğunu anlayıp Ozan'a söylerler.

Ozan'ın hem lokantayı açtırmak hem de yaptıklarından dolayı Zümrüt'ü cezalandırmak için bulduğu çözümler hayli ilginç olacaktır.

Öte yandan Ozan, Çınar'ın Esra'ya açılma kararını öğrenir. Ozan, bunun önüne geçebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır ancak Çınar'ın kararı kesindir, Esra ile ne olursa olsun konuşacaktır. Acaba Ozan, bu aşk itirafının önüne geçebilecek midir?