Aşk Mantık İntikam 20. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Aşk Mantık İntikam 20. yeni bölüm 1. fragmanı yayında!

Aşk Mantık İntikam 20. yeni bölüm 1. fragmanı ile seyirciyi meraklandırdı. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aşk Mantık İntikam dizisi 20. bölümü ile önümüzdeki hafta çok konuşulacak. İşte Aşk Mantık İntikam 20. bölüm fragmanı ve detayları...

Aşk Mantık İntikam dizisi 20. bölüm fragmanı yayına girdi. Güney Kore dizisi Cunning Single Lady'in yerli uyarlaması olarak hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 20. yeni bölümünde gerilim artıyor. Peki Aşk Mantık İntikam dizisi 20. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in başrolünü paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi, 5 Kasım 2021 Cuma akşamı saat 20.00'de FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

AŞK MANTIK 20. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Mantık 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken dizinin fragman görüntüleri ve detaylarına bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.


AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİ ÖZETİ NEDİR?

Ozan, Çağla'yı evden kovmuştur. Bu haber Yılmaz Ailesi'nin evinde bomba etkisi yaratır. Çınar, Çağla ve Ozan ayrılığını doğru bulsa da Arif olanlara çok öfkelenmiştir. Ozan'a ders vermek için bir plan hazırlar. Ozan'ın bundan sonraki tek hedefi ise boşanmak ve sonrasında Esra ile bir hayat kurmaktır fakat Esra Ozan'a karşı mesafelidir. Ozan, Esra'ya arkadaş olmayı teklif eder. Ozan'la tartışmaktan sıkılan Esra bu teklifi kabul eder ancak Arif'in şirket içindeki hamlesi, Milenyumsoft'ta yeni bir kırılmaya ve bambaşka bir sayfa açılmasına neden olur. Şirket içindeki dengeler tamamen değişecektir. Esra ve Ozan bir aradayken gelen haber ikisini de şok edecektir.

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU

Aşk Mantık İntikam dizisi, kıt kanaat yaşam sürdüren garson Esra ile Mühendis Ozan'ın mantık evliliğinden aşka uzanan bir öyküyü anlatacak. Esra, aşkın karın doyurmadığı gerçeğini annesinden öğrenip mantık evliliği için gözüne kestirdiği Ozan'la nikâh masasına oturacak.

Ancak Ozan'ın çalışma hayatındaki hedefleri Esra'nın hayat standardını değiştirme umuduyla çatışınca mantık evliliği de çatırdayacak. Maddi manevi problemlerle kaçınılmaz son gelecek.

Boşanmanın ardından Ozan yazılım şirketi açıp çok zengin olacak. Burada işe başlayan Esra ile yolları yeniden kesişecek ve işin intikamcılıkla gelişecek aşk yönü de böylece ortaya çıkacak.

OYUNCULAR:

Burcu Özberk

İlhan Şen

Burak Yörük

Melisa Döngel

Günay Karacaoğlu

Zeynep Kankonde

Süleyman Atanısev

Mehmet Korhan Fırat

Sevda Baş

Ceren Koç

Birgül Ulusoy

Tarık Şerbetçioğlu

Mehmet Yılmaz