Aşk Mantık İntikam 19. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Aşk Mantık İntikam 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşk Mantık İntikam dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam 19. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Aşk Mantık İntikam 19. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Aşk Mantık İntikam dizisinin heyecanla beklenen 19. yeni bölüm fragmanı FOX izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen Aşk Mantık İntikam'ın 19. yeni bölüm fragman görüntüleri izleyiciyi heyecanlandırdı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Aşk Mantık İntikam 19. bölüm fragmanında olayların ardı arkası kesilmiyor...

Aşk Mantık İntikam 19. Bölümüyle 29 Ekim Cuma FOX'ta

AŞK MANTIK İNTİKAM 19. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK MANTIK İNTİKAM'DA NELER OLUYOR?

Aşk Mantık İntikam dizisi son bölümünde, Esra, Çağla tarafından rakip firmaya bilgi sızdırmakla suçlanır ancak Ozan'ın beklenmedik hamlesi ile planı boşa düşer. Şirketteki hiç kimse Esra'nın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediği için Esra kısa sürede aklanır. Esra, Ozan'a gidip neden böyle bir hamle yaptığını sorar. Ozan onu korumak istemiştir. İkili bir tartışmanın ortasındayken gelen haberle şok olurlar. Ekrem ve Elif ortada yoktur. Esra ve Ozan, kardeşlerini ararken tüm kartların açıldığı ve büyük bir hesaplaşmanın yaşandığı bir gece geçirirler.

Çınar, yeni projenin bilgilerini sızdıran kişinin peşine düşer. Yeşim'le yediği bir yemek sonrasında duyduğu şeylerle sarsılır ve Çağla'dan hesap sorar. İyice köşeye sıkışan Çağla kontrolünü kaybeder. Çağla'yı bekleyen asıl şok ise, Ozan'ın son hamlesi olacaktır.

OYUNCULAR:

Burcu Özberk

İlhan Şen

Burak Yörük

Melisa Döngel

Günay Karacaoğlu

Zeynep Kankonde

Süleyman Atanısev

Mehmet Korhan Fırat

Sevda Baş

Ceren Koç

Birgül Ulusoy

Tarık Şerbetçioğlu

ve

Mehmet Yılmaz