Artık vakti geldi! Behzat Ç dizisinin unutulmayan karakteri Doğduğun Ev Kaderindir'e katıldı

Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi dizisinde canlandırdığı Hayalet karakteri ile hafızalara kazınan İnanç Konukçu, TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'e katıldı. Yeni dizi ile özleyenlerini sevindiren ünlü oyuncu birçok rolde oynadı ama Behzat Ç'deki karakterini unutturamadı. Başarılı oyuncunun yeni dizide hangi karakteri oynayacağı ise henüz belli değil.

Bir zamanın efsanesi Behzat Ç Bir Ankara aksiyon dolu sahneleri ve başarılı hikayesi ile çok konuşulmuştu. Başarılı oyuncu kadrosuna sahip dizinin unutulmayan karakterlerinden biri de Hayalet lakabı ile yer alan İnanç Konukçu'ydu. Konukçu, bir çok film ve dizide yer almasına rağmen 'Hayalet' olarak biliniyor. En son 2019 yılında yine Behzat Ç'nin yenilenen sezonunda yer alan başarılı oyuncu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna katıldı.

TV 8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni karakterlerin katılması süreci devam ediyor. Hakan Salınmış ve Ebru Cündübeyoğlu'nun ardından bu sefer de İnanç Konukçu'nun dizi için anlaşma yaptığı ortaya çıktı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın ulaştığı haber İnanç Konukçu hayranlarını sevindirdi. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk'ün başrolü üstlendiği dizide, İnanç Konukçu'nun hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.