Arka Sokaklar dizisinde Mesut zor durumda

Yıllardır televizyonlarda büyük heyecanla izlenen dizi Arka Sokaklar 469. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Arka Sokaklar son bölümde nefes kesen sahneler yer aldı.

Mesut kendisine doğrultulmuş roketle burun buruna geldi. Mesut öldü mü? Ali ve Bahar devriyedeyken, Tolga isimli bir adam yardım çığlığı atmaktadır. Akif de peşinden koşar. Dur ihtarına uymayınca, Ali adamı vurur. Arka Sokaklar son bölüm izleme linki sayfamızda yer alıyor. Arka Sokaklar 469. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 469. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selin yanında Haldun ile birlikte, Can’ı kurtarmak için Suriye sınırına gelmiştir. Mesut, Selin’in tehlikeli bölgeye gittiğini duyunca, çileden çıkar. Selin’in peşinden gitmek için harekete geçer. Selin’i, Vecdi’nin yanına götürmek için Hamza isimli aracı gelir. Yolda Selin’i beklenmedik bir sürpriz beklemektedir.

Ali ve Bahar devriyedeyken, Tolga isimli bir adam yardım çığlığı atmaktadır. Akif de peşinden koşar. Dur ihtarına uymayınca, Ali adamı vurur. Vurduğu kişinin polis olduğunu öğrenince nasıl bir hata yaptığının farkına varır. Ali müfettiş incelemesine girer. 

Mesut, Selin’i bulmak için yıkık eve gelir; ancak, Selin hiçbir yerde yoktur. Militanlar Mesut’u fark eder ve evin etrafına mevzilenirler. Mesut kendisine doğrultulmuş roketle burun buruna gelir.

ARKA SOKAKLARDA ŞEBNEM SCHAEFER SÜRPRİZİ

Kanal D’nin, yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, beğeni ile izlenen efsane dizisi "Arka Sokaklar"a ünlü manken Şebnem Schaefer konuk oyuncu oldu. Arka Sokaklar’ın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Schaefer dizide, eski Türkiye güzeli, alışveriş düşkünü, Şamil’in eşi Yelda karakterine hayat verecek.

PELİN KÖRMÜKÇÜ KİMDİR?

Ünlü tiyatro ve dizi film sanatçısı Pelin Körmükçü, 10 Şubat 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babasının adı Okay Körmükçü’dür. Tiyatrocu bir aileden gelmektedir. Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunudur. Ayrıca abisi Hazım Körmükçü ve kuzeni Hikmet Körmükçü oyuncudur. Uygulamalı Tiyatro-oyunculuk-seslendirme Eğitimi alan Pelin Körmükçü, 1988 yılında özel bir televizyon kanalında oyuncu olarak iş hayatına atıldı. Pelin Körmükçü 2013 yılında Bedrettin Faik Başar ile dünyaevine girdi. Üçüncü evliliği olan Pelin Körmükçü eşiyle sık sık davetlerde yer alıyor.