Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? Arka Sokaklar 16. yeni sezon olacak mı?

Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisi 15. sezonun da sonuna doğru geldi. Dün akşam 591. bölümü yayınlanan dizi Cuma akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar gibi isimleri başrolde buluşturan dizinin 15. sezonu da yakında tamamlanacak. Arka Sokaklar sezon finali tarihi belli oldu!

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, hala ilk günkü ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesi olan dizi sezon finali yapacak. Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? sorusunun yanıtı tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

16'ncı yeni sezonda yoluna yine devam edecek olan Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde bu sezon birçok kez birincilik alarak zaten başarısını kanıtladı.

Erler Film tarafından çekilen dizinin 15. sezonunun final tarihi belli oldu. Buna ögre dizi 18 Haziran'da 594. bölümü yayınlandıktan sonra yaz tatiline girecek. Eylül ayında çekimlerine yeniden başlayacak. Sezon finali kararı Arka Sokaklar izleyicilerini üzse de yeni sezonda yeniliklerle ekrana gelecek olan dizi şimdiden merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar 591. bölüm izle tek parça! Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz izle!