Arka Sokaklar 593. yeni bölüm fragmanı yayında! Arka Sokaklar 593. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Arka Sokaklar 593. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, Cuma günleri reyting rekoru kırmayı başaran Arka Sokaklar dizisi yayına giren 593. yeni bölüm fragmanı ile şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Peki Arka Sokaklar dizisi yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Arka Sokaklar 593. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Arka Sokaklar 593. Bölümünde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Arka Sokaklar 593. yeni bölümünde, gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma günü saat 20.00'da Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 593. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


ARKA SOKAKLAR DİZİSİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Güvenlik şirketi kiralık katil ile anlaşıp ekibi hedefine alıyor!

Savcı Faruk'un, Zeliş'in güvenlik kayıtlarını aldığı şirket köşeye sıkışınca ekibi hedefine koyuyor. Bu uğurda anlaştıkları adam kendilerini hapse götürecek olan şahidi öldürerek işe başlıyor. Rıza Baba ve ekibi ise, boş durmayarak şirketin olası adreslerine baskın yapıyor. Bu soruşturmanın başka bir birime verilmesi de başta Cemal olmak üzere herkesi öfkelendiriyor. Mesut ise, Savcı Faruk ile bir kez daha karşı karşıya geliyor.