Arka Sokaklar 593. bölüm izle tek parça! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz izle!

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dün akşam 593. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde; Ali, yaşananlarının ağırlığını sırtlamış bir şekilde sokaklarda yürümektedir. Ruh hali fazlasıyla kötüdür. Tekinsiz tiplerle münakaşa yaşaması üzerine bile bile dayak yer ve adeta kendini ölüme bırakır...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar dün akşam 593. yeni bölümüyle ekrana geldi. Kemik bir izleyici kitlesine sahip olan dizide yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde; Savcı Faruk'un, Zeliş'in güvenlik kayıtlarını aldığı şirket köşeye sıkışınca ekibi hedefine koyuyor. Bu uğurda anlaştıkları adam kendilerini hapse götürecek olan şahidi öldürerek işe başlıyor...

ARKA SOKAKLAR 593. BÖLÜM İZLE!


ARKA SOKAKLAR 593. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali, yaşananlarının ağırlığını sırtlamış bir şekilde sokaklarda yürümektedir. Ruh hali fazlasıyla kötüdür. Tekinsiz tiplerle münakaşa yaşaması üzerine bile bile dayak yer ve adeta kendini ölüme bırakır. Ekibimiz olayı öğrense de durum bir süre Rıza Baba'dan gizli tutulur. Pınar ve Ali çiftini bir araya getirmek için Hüsnü'nün kafasında bir şeyler vardır.

Savcı Faruk'u zora sokacak olan silinen Hulki'nin ölümüne ilişkin görüntüler bulunmuştur. Planlanana göre, görüntüler bir an önce Savcı Faruk'un önüne konularak Zeliha'nın soruşturma dosyası kapatılmalıdır. Pelin ve Adem, kendilerini kurtarmak adına Kudret Mazı'nın işine yarayacak bilgileri adama ulaştırırlar. Bu bilgiler ışığında Kudret ve Ferhat, kanlı planlarını işleme koyarlar. Bu plandan sağ çıkamayan Kudret'in intikamını almak üzere Ferhat, Savcı Faruk'u markajına alır.

Savcı Faruk'un, Zeliş'in güvenlik kayıtlarını aldığı şirket köşeye sıkışınca ekibi hedefine koyuyor. Bu uğurda anlaştıkları adam kendilerini hapse götürecek olan şahidi öldürerek işe başlıyor. Rıza Baba ve ekibi ise, boş durmayarak şirketin olası adreslerine baskın yapıyor. Bu soruşturmanın başka bir birime verilmesi de başta Cemal olmak üzere herkesi öfkelendiriyor. Mesut ise, Savcı Faruk ile bir kez daha karşı karşıya geliyor.

Savcı Faruk'un, Hüsnü ve Zeliş'i köşeye sıkıştıran kayıtları aldığı şirket önemli bir hamle yapar. İşkenceci elemanı kullanarak Savcı Faruk'u kaçırtırlar. Rehine olduğunu gören ekibimz o sırada Engin'in eşi Bahar'ın doğum yaptığı hastanededir. Bakıcı Fatma, doğumu Aycan'a haber verir. Bu sırada Rıza Baba, kendisini şoke eden bir olaya şahit olur.

Engin, Fatma'nın kocası Nihat'ı araştırmak üzere harekete geçer. Aycan ise, Fatma'dan Enginlerin yeni doğacak bebeğini kaçırması için talimat verir. Aycan iştahla bebeği beklemektedir.

Tekin, yurt dışında ayağı olan bir dizi projesinden teklif alır. Zeliha'dan beklediği desteği görür ve beraber görüşme yapmaya giderler. Tekin, teklifin cazibesine ikna olur ve durumu Çoban ailesi ile paylaşır.