Arka Sokaklar 592. bölüm izle tek parça! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm kesintisiz izle!

Cuma akşamlarının sevilen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Arka Sokaklar dizisi dün akşam 592. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Pınar, hala yaşadıklarına inanamaz halde büyük bir acı çekiyor. Kimseyi dinlemeyen Rıza Baba geri dönülmesi zor bir karar alıyor. Kızı Pınar ile Ali'nin boşanma işlemlerini hızlandırıyor. Bu kararını duyanlar büyük şok yaşıyor.

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dün akşam 592. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde; Rıza Baba, Ali'nin kızı Pınar'a yaptıklarını unutamıyor. Ali, olayı anlatmak istese de, başarılı olamıyor. Ekip arkadaşları ile de arası açılan Ali, polis evinde kötü bir yaşam sürüyor...

ARKA SOKAKLAR 592. BÖLÜM İZLE!


ARKA SOKAKLAR 592. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Rıza Baba, Ali'yi affetmiyor ve şok bir karar alıyor!

Ali, olanlardan sonra üzgün ve bunalıma girmiş bir şekilde polis evinde kalmaktadır. Rıza Baba ise, Ali'yi ekipten göndermeye karar vermiştir. Ayrıca, çiftin boşanma işlemlerini de hızlandırır. Olayları soğutmak isteyen Engin, Ali'nin kullandığı ilaçların etkisinde kalarak benliğinden çıktığını Rıza Baba'ya anlatmak üzere bir hamle yapar.

Aycan'ı bulma çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Aycan, tehlikeli olduğunu bile bile ölen kocası Korhan'ın mezarını ziyaret etmek konusunda kararlıdır. Ekibimiz bu bilgiye ulaşır ve gizli görev operasyonunun tuşuna basılır. Cemal'in üstlendiği bu gizli görevde işler yolunda gitmez.

Hulki'nin ölümüne ilişkin silinen güvenlik kamerası görüntüleri geri getirilmeye çalışılır. Eğer bu görüntüler bulunabilirse, Adem ve Pelin ile olan ilişkisine dair Faruk köşeye sıkıştırabilecektir. Öte yandan Savcı Faruk, Zeliha'ya elinde silahla hastaneye girdiği görüntüleri izletir ve ekibe bunun hesabını sorar. Çoban Ailesi'ni gelecekte nasıl günler beklemektedir?

Mutlu bir aile yaşantısı olan uzun yol şoförü Hayati, işe gittiği gün kaybolur. Ekibimiz, Hayati'yi bulmak için çalışmalara başlar. Uzun zamandır aranan Ferhat Mazı'nın yakalanması için Hayati, kilit rol oynamaktadır. Hayati'nin kurtarılması konusunda ekibimiz ile Savcı Faruk arasında tansiyon giderek yükselir...

Savcı Faruk, Giray'ın öldürülme dosyasında Zeliş'i sorguluyor. Başak'ın ısrarlarına rağmen Zeliş ifade vermeyi kabul ediyor. Faruk, Rıza Babanın da olduğu bir anda Hüsnü ve diğerlerini bu olay yüzünden suçluyor. Hüsnü tüm suçu kabul ediyor. Bu sırada düzenlenen bir operasyon, Savcı Faruk'un talimatıyla iptal edilmeye çalışılınca ekip kendi inisiyatifini kullanmak zorunda kalıyor.

Başka bir operasyonda ise Cemal, deşifre oluyor. Aycan'ı yakalamak için gittiği mezarlıkta kendisine komplo kuran kız tarafından ifşa ediliyor. Ekip minibüsünde bu durum tedirginlikle karşılanıyor. Ekip, eli kolu bağlı Cemal'in kurtulmasını bekliyor.

Arka Sokaklar Tekin diziden ayrılıyor mu? Onur Bay Arka Sokaklar'a veda mı edecek?