Arka Sokaklar son bölüm full izle! Arka Sokaklar 584. bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dün akşam yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde; Hüsnü ve ailesi, Zeliha'nın uğradığı tecavüzü öğreniyor ve büyük bir yıkım yaşıyorlar. Hastaneye yatırılan Zeliş'in yanında, Giray'ın madurlarından Selin refakatçi olarak beklemektedir. Arka Sokaklar 584. bölüm izleme linkine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar dün akşam 584. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Giray, annesini öldüren Hüsnü'den intikam almak için Zeliş'i kaçırmıştır. İşkence edip, köhne bir binada esir olarak tutmaktadır. Zeliş'in kaybolması üzerine ekip hemen harekete geçer. Arka Sokaklar 584. bölüm izleme linki haberimizde...

ARKA SOKAKLAR 584. BÖLÜM İZLE!


ARKA SOKAKLAR 584. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Giray, annesini öldüren Hüsnü'den intikam almak için Zeliş'i kaçırmıştır. İşkence edip, köhne bir binada esir olarak tutmaktadır. Zeliş'in kaybolması üzerine ekip hemen harekete geçer.

Zeliş bulunur; fakat, hiç iyi değildir. Hastaneye yatırılan Zeliş'in yanında, Giray'ın madurlarından Selin refakatçi olarak beklemektedir.

Doktor, Zeliş'i muayene ettikten sonra acı gerçeği söyler. Mesut, can yoldaşı, dostu Hüsnü'ye bu acı gerçeği zar zor söyler. Hüsnü, duydukları karşısında büyük bir yıkım yaşar. Çoban Ailesine haber vermek ise, Engin Müdür'e düşer.

Giray'ın, Zeliş'e verdiği zarar başta Çoban Ailesi olmak üzere ekibi derinden yaralıyor. Rıza Baba, tüm ekibi Giray ve Halis'in bulunması için seferber ediyor. Ekip, muhtemel adreslere baskınlar düzenliyor; fakat, Halis'in tuzaklarının içine düşüyor.

Ekip, bombalı tuzaktan son anda kurtuluyor. Bu sırada Tekin, ablasının başına geleni kaldıramıyor ve tek başına hareket ediyor. Babasının silahını alarak Giray'ın peşine düşüyor.

Kurduğu planı fark eden Giray, olay yerinde olan Zeliş'in bulunduğu arabayı kaçırmayı başarıyor. Zeliş, ikinci sefer sapık seri katil Giray'ın eline düşüyor.