Arka Sokaklar 582. bölüm izle tek parça! Arka Sokaklar son bölüm full izle!

Kanal D'nin sevilen ve uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dün akşam 582. yeni bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde; Medar, intikam yeminini yerine getirmiş ve ekip otoparkında bombalı araç patlatmıştır. Başta Rıza Baba olmak üzere tüm ekip, yaralıları kurtamak için seferber olmuştur. Arka Sokaklar 582. bölüm izleme linki haberimizde...

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar dün akşam 582. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı.. Arka Sokaklar'da Rıza Baba, iki polisi Medar'ın elinden kurtarmak için operasyonun fitilini ateşler. Belirlenen hücre evlerine baskınlar düzenleyen ekibimiz türlü türlü tehlikenin kucağında bulur kendilerini....

ARKA SOKAKLAR 582. BÖLÜM İZLE!


ARKA SOKAKLAR 582. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Medar, intikam yeminini yerine getirmiş ve ekip otoparkında bombalı araç patlatmıştır. Başta Rıza Baba olmak üzere tüm ekip, yaralıları kurtarmak için seferber olmuştur.

Bu sırada Medar'dan gelen bir telefon ekibin canını bir kez daha sıkar. Eylem öncesi yakaladığı iki polisten, tüm yaşananların acısını çıkartacağını söyler.

Rıza Baba, iki polisi Medar'ın elinden kurtarmak için operasyonun fitilini ateşler. Belirlenen hücre evlerine baskınlar düzenleyen ekibimiz türlü türlü tehlikenin kucağında bulur kendilerini.

Nevbahar Pamiroğlu, gücünü kullanarak oğlu Giray'ı hapse girmeden kurtarmayı başarır. Giray'ın serbest kaldığını öğrenen başta Selin olmak üzere herkes şaşkındır.

Ekip, Selin'in tehlikede olduğunu bildiğinden işi sıkı tutar; fakat Giray, Selin'e ulaşmayı başarır. Takip ettiği Selin'i telefonla arayarak taciz eder.

Selin, yakınlarında olduğundan şüphelenir ve etrafa göz gezdirir. Bu sırada Selin'in kendisine yaklaştığını gören Giray kaçmaya başlar.

Selin de onun peşine düşer. Çıkmaz bir sokakta saklanmış olan Giray hamlesini yapar. Elindeki şırınga ile Selin'i uyutur.

Kırmızı Oda 29. bölüm izle tek parça! Kırmızı Oda 29. son bölüm full izle!