Arka Sokaklar 581. bölüm özeti!

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar son olarak 581. yeni bölümüyle ekrana geldi.

Kanal D'nin uzun soluklu ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar dün akşam 581. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı.

ARKA SOKAKLAR 581. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Medar, ekibimizle girdiği çatışmada yanlışlıkla sevdiği kızı öldürmüştür. Bu yüzden ekibe karşı olan nefret duyguları had safhaya ulaşır. Bunun acısını çıkarmaya yemin eden Medar, ekibe kuracağı kötü planı yapar. Bu sırada Rıza Baba, istemeye istemeye Mesut'u bu işin başına koyar. Medar'ın peşine düşecek olan Mesut'un kendini kaybetmesinden korkmaktadır.

Engin Müdür, Rıza Babaya bu konuda güvence verir. Yıllarca sınırda teröristlerin izini bulmakta başarı gösteren Mesut'un, Medar'ı bulmakta da aynı başarıyı göstereceğinden emindir. Medar da boş durmaz. Hain planını devreye sokar.

Kontrol noktasındaki polisleri peşine takarak pusu kurduğu araziye gelir. Ekip, Medar'ın izini bulduğunu düşünerek pusu kurulan alana gelir. Büyük bir çatışma başlar.

Medar, acısından gözü dönmüş bir şekilde eylem planları yapar. Beynini yıkadığı adamlarıyla planladığı eylemlerle ekibin aileleri de tehlike altına giriyor. Bombalı eylemi ile büyük ses getirmek için Asayiş Şubenin otoparkını hedef alan Medar korkunç planını devreye sokuyor.

Örgüt elemanı içi bomba yüklü polis arabası ile otoparka giriş yapıyor. Bu sırada Ali ve eşi Pınar da otoparktadır. Adamın eli bombayı patlatacak fünyenin üzerindedir.

Seri katil olayında ise, Selin tehlikenin kendisine yöneldiğinden habersizdir. Katil sarı saçlı ve beyaz tenli kadınları öldürmenin verdiği saplantılı beyniyle Selin'i yeni hedefi olarak seçiyor. Katili ise, eski polis olan Halis korumaktadır. Halis ise, katilin kirli işler yapan annesinin emrindedir. Oğlunu açık edecek ve hapiste olan adamı öldürmesi için Halis'e emir verir.

Esra'ya evlenme teklif etmeye karar veren Hüsnü'yü herkes desteklemektedir. En çok da Nazike...

Esra'yı çok seven Nazike mutluluğun doruklarında gezmektedir. Hüsnü'yü ise bir heyecan sarar.

Mesut ve Selin ise birlikte olmanın keyfini çıkarmaktadır.