Arıza neden final yapıyor? Arıza final mi yapıyor? İşte final akşamı yaşanacaklar...

Arıza finali ile Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. Her pazar akşamı yayınlanan dizi kendi halinde bir yaşam süren taksici Ali Rıza ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide ile haytalarının kesişmesini konu alıyor. 03 Medya tarafından çekilen dizinin yönetmenliği ise Recai Karagöz'e aittir. Peki, Arıza final mi yapıyor? Arıza neden final yapıyor?

Arıza final bölümü ile bu akşam Show Tv'de ekrana geliyor. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Aça Ayşin Turan yer alıyor. Pazar akşamları yayınlanan dizi son kez sevenlerinin karşısına çıkıyor. Bu hafta son bölümde Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yapmaktadır. Arıza final mi yapıyor? Arıza neden final yapıyor?

ARIZA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Arıza final bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Diznin neden final yapacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

ARIZA FİNAL BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Ali Rıza bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer ile karşı karşıya gelmiştir. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bu baskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko da ağır yaralanmıştır.

Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar.

Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Üstelik Halide'nin Ali Rıza'ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.

Hercai ne zaman final yapacak, tarih belli oldu mu? Hercai 67. bölüm full izle!