Arıza 30. final bölümünde neler olacak? Arıza 30. final bölüm fragmanında şok sahne!

Arıza dizisi 30. final bölümü fragmanı yayına girdi. Başrollerini Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza dizisi reyting kurbanı oldu. Büyük umutlarla başlayan Arıza dizisi 30.bölüm ile final kararı aldı. İşte final bölümü fragmanı ve detayları...

Arıza dizisi 30. bölümü ile final yapıyor. Merakla beklenen Arıza dizisinin 30. final bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı ilk bölümlerde büyük ilgiyle izlenen, sonraki bölümlerde reytinglerde düşüş yaşanan Arıza dizisi 30. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

ARIZA DİZİSİ 30. FİNAL BÖLÜM FRAGMANI


ARIZA DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ali Rıza ve Haşmet Ağa, Burak Ersoylu'ya karşı harekete geçti. Burak Ersoylu'nun para akışını kesmek isteyen ikili, edindiği bilgiler doğrultusunda baskın gerçekleştirdi. Düzenledikleri baskında ise karşılarına sürpriz bir isim çıktı. Ali Rıza, Muzaffer'i gördüğünde şoke oldu.

Ali Rıza ve Haşmet Ağa, İhtiyar'dan aldığı güçle krallığını ilan eden Burak Ersoylu'ya karşı harekete geçti. Burak'ın mallarını yok etmek ve para akışını kesmek isteyen ikili, harekete geçti.

Öğrendikleri bilgiler doğrultusunda baskın düzenleyen Ali Rıza, her şeyin arkasındaki asıl güç olan Gölgelerin de izindeydi. Finalde limana baskın düzenleyip, Burak'ın mallarını havaya uçurmak isteyen A.Rıza ve Haşmet Ağa, büyük bir saldırı gerçekleştirdi. A.Rıza, baskın sırasında Muzaffer'in karşısına çıkmasıyla şoke oldu. Aradığı gölgenin ardındaki isim, Muzaffer çıktı.