Arıza final bölümü full izle! Show Tv Arıza 30. bölüm tek parça izle!

İlk bölümünden bu yana heyecanla takip edilen ve pazar akşamlarına damgasını vuran Arıza dizisi final yaptı. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu senaryosunu Yılmaz Şahin ile Çağla Kızılelma'nın ele aldığı Arıza 30. bölümü ile ekranlara veda etti. Final bölümünde Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Arıza final bölümü ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Show Tv'nin sevilen dizisi Arıza ekran macerasına son verdi. Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza final bölümü ile 11 Nisan Pazar akşamı son kez izleyici karşısına çıktı. Dizinin final bölümünde Ali Rıza bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer ile karşı karşıya geliyor. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşıyor. İşte Arıza 30. final bölümü izleme linki!

ARIZA 30. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Ali Rıza bunca zamanıdır dost bildiği Muzaffer ile karşı karşıya gelmiştir. Burak ise uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bu baskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko da ağır yaralanmıştır.

Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar.

ARIZA FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haşmet ve Ali Rıza ise bu savaşı kökünden bitirmenin planlarını yaparken Halide başlarına bir şey gelirse diye endişelenmektedir. Üstelik Halide'nin Ali Rıza'ya söylemesi gereken çok önemli bir haberi vardır. Bu son savaş için silahlar kuşanılırken Ali Rıza, yaşaması için bir sebebi daha olduğunu öğrenecektir.