Arıza 28. yeni bölüm fragmanı yayında!

Arıza 28. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Geçtiğimiz aylarda daha başlamadan büyük badireler atlamış ve pandemi dönemine denk gelen Arıza dizisi reynting savaşına yenildi. Show Tv'nin büyük umutlarla yayına soktuğu Arıza 30. bölümü ile final yapacağı konuşulurken, 28. yeni bölümü ile 27 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek.

Arıza dizisi 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar günleri izleyicisi karşısına çıkan Arıza dizisi final yapacağı idda ediliyor. Yayın hayatına geçtiğimiz aylarda başlayan Arıza dizisi 30. bölümden sonra devam etmeyeceği iddası sevenlerini üzdü. Henüz netlik kazanmayan karar ile ilgili yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz..

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın hikayesi Gamestory'e ait.

Arıza 28.Bölümüyle 28 Mart Pazar 20:00'de Show TV'de!

ARIZA 28. BÖLÜM FRAGMANI


ARIZA 28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali Rıza'nın babasıyla kavuştuğu tanıtımda Mehmet Emin'in eve gelişi Rukiye Hanım'ı şoke ediyor. Murat'ı ele geçiren Haşmet Ağa, Burak Ersoylu için de harekete geçeceğini ifade ederken, patlayan silah sesi "Haşmet Ağa, Murat'ı vurdu mu?" sorusunu akıllara getiriyor. Öfkeden deliye dönen Burak Ersoylu ise herkese saldıracağını söylerken gerilim giderek artıyor.

ARIZA DİZİ HİKAYESİ

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir.

Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

ARIZA DİZİ OYUNCULARI

Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse yer alıyor.