Arıza 27. bölüm full izle! Arıza 27. bölüm izle tek parça, kesintisiz!

Arıza 27. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi yapımları arasında gösterilen dizide Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan başrollerde yer alıyor. Arıza 27. bölümde bu hafta Burak ve Murat, Ali Rıza'ya haber sızdıran kişiyi öğrenmek isterken, Füsun'un tedirgin hali dikkat çekiyor. Arıza 27. bölüm izlemek isteyenler için detaylar...

Arıza 27. bölümü Show Tv'de yayınlandı. Her pazar akşamı seyircisi ile buluşan yapımda yaşananlar izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Arıza 27. bölümde Ali Rıza babasının aradığını Halide'ye söylerken, İhtiyar'ın sözleri akıllara "Ali Rıza'ya gerçeği söyleyecek mi?" sorusunu getiriyor. Heyecanlı anların ve nefes kesen sahnelerin yaşandığı dizi Arıza 27. bölümü full izlemek isteyenler için haberimizden detaylara ulaşabilirsiniz.

ARIZA 27. BÖLÜM FULL İZLE!

ARIZA 27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aksiyon dolu anların nefes kestiği tanıtımda Ali Rıza babasının aradığını Halide'ye söylerken, İhtiyar'ın sözleri akıllara "Ali Rıza'ya gerçeği söyleyecek mi?" sorusunu getiriyor.

Burak ve Murat, Ali Rıza'ya haber sızdıran kişiyi öğrenmek isterken, Füsun'un tedirgin hali dikkat çekiyor. Ali Rıza, Haşmet Ağa ve Aslan'ın, Burak ve Mithat ile karşı karşıya geldiği anlarda gerilim giderek yükselirken, savaş bayrakları çekiliyor.

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Arıza'nın 26. Bölümünde; Herkesin gözü kulağı hastanede Haşmet ve Mert'ten gelecek haberlerdedir. İhtiyar tüm bu yaşananlardan sonra Mithat'ı konsorsiyumun başından alır, masayı da lağveder. Herkes tarafını seçip plan yapmaya koyulurken, Ali Rıza eski bir dostuyla birlikte Mithatların gizli toplantısını basar. Bunun üzerine Balaban yeni bir plan yaparak, hasımlarını ölümle baş başa bırakmak ister. Ali Rıza ise kendisine gelen sürpriz bir telefonun şaşkınlığı içerisindedir.

ARIZA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın hikayesi Gamestory'e ait. Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse yer alıyor.

Menajerimi Ara 30. bölüm full izle! Menajerimi Ara 30. son bölüm izle, tek parça!